Bağcılar Oto ekspertiz – En yakın 3km

  • Açık Aralık 20, 2020
  • Begeniler

Bağcılar Oto ekspertiz – En yakın 3km

Bağcılar En Yakın Ekspertiz Hizmeti 

Araç alımlarında özellikle yaşanacak olan problemlere karşı yapılan oto ekspertiz kontrolleri araç hakkında daha fazla bilgiye sahip olunmasını sağlamaktadır.

Detaylı şekilde gerçekleştirilecek değerlendirmeler için Güngören ekspertiz hizmetleri dahilinde taleplerin karşılanmasını sağlamaktayız. Tam kapasiteli olarak hizmet vermekte olan firmamız profesyonel olarak ikinci el araçlarda detaylı şekilde kontrol yapmaktadır. Bağcılar ekspertiz

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

Güngören Araç Ekspertiz

Tarafsız Oto Ekspertiz Hizmetleri

Kullanmış olduğumuz bilgisayarlı cihazlar araçlarda yapılan onarım, parça değişim işlemleri veya hasar kaydı olup olmadığının tam olarak belirlenmesini sağlamaktadır. İkinci el araç alımlarında özellikle sorun yaşamak istemeyen müşterilerimiz için gelişen teknolojiyi yakından takip ederek kullanmış olduğumuz ekipmanlar cihazlarla gerekli kontrollerin ayrıntılı şekilde yapılmasını sağlamaktayız.

Bağcılar En Yakın Ekspertiz 

Araç kontrolü yaptırmak isteyenler için Bağcılar oto Expertiz çalışmalarımız doğrultusunda bölgedeki talepleri karşılamaktayız. Detaylı şekilde yapılacak görüşmeler doğrultusunda araçta istediğiniz bölgelerde kontrol sağlanmaktadır. Alanında yeterli bilgi ve deneyime sahip olan ekibimiz her ayrıntıya dikkat ederek tamamen güvenilir bilgi vermektedir. İkinci el araç almak isteyenler için kısa sürede tamamlanacak olan incelemelerin ardından rapor hazırlanmaktadır.

Kaporta paketi, motor mekanik paketi, full paket veya premium paket seçeneklerimiz araçlarda yapılacak olan incelemeler için en uygun seçeneği belirlemenizi sağlamaktadır. Seçmiş olduğunuz pakete göre Mahmutbey oto ekspertiz ekibimiz kısa süre içerisinde gerekli kontrolleri yaparak tarafınıza bilgi sağlamaktadır. Farklı marka ve model araçlarda gerçekleştirilecek olan kontroller doğrultusunda mekanik aksamında veya diğer parçalarda yapılmış olan değişimler ortaya çıkartılmaktadır.

Bağcılar Oto Ekspertiz Fiyatları

En iyi fiyat garantisi ile hizmet almak isteyenler Bağcılar en yakın ekspertiz için firmamıza ulaşım sağlayabilirler. Yapılan görüşmelerin ardından seçmiş olduğunuz paket seçeneğine göre en uygun fiyatlarla gerekli kontrollerin yapılmasını sağlamaktayız. Araçta iç veya dış boyama yapılıp yapılmadığı, hasar kaydı olup olmadığı, parça değişim işlemi yapılıp yapılmadığı gibi pek çok farklı konuda inceleme yapmaktayız.

Yıllardır aralıksız şekilde sürdürmüş olduğumuz çalışmalarda özellikle müşteri memnuniyetini garanti ederek en iyi hizmetin alınmasını sağlamaktayız. İkinci el araç alımlarında özellikle güvenilir şekilde bilgi almak isteyenler www.otoexper.net adresi üzerinden bizlere ulaşım sağlayabilirler. Almış olduğunuz randevu doğrultusunda belirlenen tarih ve saatte ekibimiz gerekli kontrolleri yaparak tarafınıza bilgi vermektedir.

 

EKSPERTİZ YAPTIRMAK MI İSTİYORSUNUZ?

Yeni bir araç satın almayı düşünecekseniz işinizi şansa bırakmayın; Güngören oto ekspertiz yaptırmak için 0 532 423 90 42 no’lu telefondan bizimle irtibata geçebilirsiniz veya aşağıdaki linkten iletişim bilgilerimize ulaşabilirsiniz.

OTO EKSPERTİZ NEDİR?

Ekspertiz, köken olarak Fransızca bir kelimedir.  Expert kelimesinden türetilmiş ve  Türkçe’ye eksper şeklinde çevrilerek Sözlüğe dahil edilmiştir. Eksper, belirli bir konuda teknik bilgisi olan uzman kişi anlamını taşımaktadır. 2. el oto ekspertiz ise alanında uzman ve sertifikalı uzmanların teknik araç ve ekipmanlarla otomobilleri detaylı bir biçimde inceleyerek sonuçları biz düzen içerisinde raporlaması demektir.

Oto ekspertiz işlemleri ilgili aracın geçmişte yaşadığı kazalardan değişen parçalara, mekanik aksamında bozulan yerlerden yakın zamanda masraf çıkarabilecek tüm noktalara kadar otomobilin incelenmesinden oluşmaktadır. Oto ekspertiz işlemleri son bulduğunda ise bu işlemin yapılmasını isteyen kişiye yazılı rapor ve bilgi sunumu gerçekleştirilmektedir.

Aracın önemli noktalarına ekspertiz işlemi yapılmadan ikinci el aracın satın alınması durumunda ilerleyen süreçlerde sıkıntılı sonuçlarla karşı karşıya kalınması muhtemeldir. Bu nedenle oto ekspertiz oldukça önemli bir işlemdir.

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

  • Obd  Cihaz ile Aracın Elektronik Hataları kontrolü
  • Lift üzerinde Alt Motor Kontrolleri,
  • Lift üzerinde Ön Takım Boşluk Kontrolleri,
  • Kaporta Kontrolü,
  • Boya Kontrolü,
  • Fren Testi,
  • Süspansiyon Testi,
  • Yanal Kayma Testi,
  • Lift Üzerinde Yürüyen Aksam Kontrolleri,
  • Lastik hava ve yeterlilik Testi, Akü Güç testi ,
  • İç Ekspertiz kontrolü,
  • Dış ekspertiz kontrolü,
  • Kaporta Değişen Kontrolleri,
  • Mekanik Durum ve Mekanik Aksamların Kontrolü,
  • DYNO Motor Testi,
  • Conta testi, HO2 isteğe bağlı Aracın Motor Kapağında ağır Hasar kontrolu,
  • Haznedar Oto Ekspertiz

Tıkla ara  ; +90 532 423 90 42

Ne yazık ki tüm bakımlarının aksatılmadan yapıldığı ve kazasız olduğu ileri sürülen araçların aslında birçok sıkıntıya sahip olduğu gerçeğiyle alımdan sonra yüzleşen birçok mağdur müşteriyle sektörde sıkça karşılaşıyoruz.

Almak istediğiniz aracı öncesinde oto ekspertiz işlemine sokmak ve rapor almak aracın hasar durumunu daha tarafsız bir biçimde öğrenmenizi sağlar.

Oto Ekspertiz NedirOto Ekspertiz, Oto Ekspertiz Bayilik, Oto Ekspertiz Fiyatları, Oto Ekspertiz Tavsiye, Oto Ekspertiz Firmaları, Oto Ekspertiz Bayilik, Oto Ekspertiz Bayilik Fiyatı, Oto Ekspertiz Kosgeb, Oto Ekspertiz Makinaları, otoexper.net Bayilik Fiyatı, Devren Oto Ekspertiz, Oto Ekspertiz Bayilik Sahibinden,

Bağcılar Oto Ekspertiz

Bağcılar ekspertiz firmaları, Bağcılar Oto Ekspertiz firmasını kendine örnek alıyor. Çünkü firmamız Bağcılarda oto ekspertiz firmalar içinde kaliteli iş yapmayı ve müşterilerini teknolojik olarak en son yenilikler ile buluşturmayı kendisine hedef olarak seçmiştir. Kaliteli, eğitimli işçilik ekonomik fiyat garantisi ile Bağcılar oto ekspertiz fiyatları, Bağcılarda en iyi oto ekspertiz firması ve Bağcılar oto ekspertiz merkezi olarak anılmamızda etken olmuştur.

Bağcılar Oto Ekspertiz firması olarak; 2.el araba alış satış işlemlerinde, arabaların 100 den fazla noktasının kontrolü yapılarak, isteğe göre noter onaylı tasdikli ekspertiz raporunuzu veriyoruz.

Bağcılar şehrinde Yüzlerce oto ekspertiz firması olduğunda biliyoruz. Farkımız; yalan, olmayan ya da içinize sinmeyecek hiçbir şeyin altını imzalamıyoruz. Onlarca şubemiz, ikili ilişkilerimiz, yüzlerce mutlu referansımız ile firmamızın kalitesini sorgulamakta sizin işiniz.

Bağcılar Oto Ekspertiz firması sadece Bağcılar ilçesinde değil, aşağıda belirttiğimiz yerlerde de mobil oto ekspertiz araçlarımız ile de 7/24 faaliyet göstermektedir. Bizim için sizin bulunduğunuz şehrin bir önemi yoktur. Çünkü biz Türkiye firmasıyız.

Ayrıca diğer firmalardan en büyük farklarımızdan bir tanesi de, bizimle çalışmak zorunda değilsiniz. Fikir, bilgi, soru, noter, araç, 2.el, bakılması gereken noktalar, hukuki süreçler, hangi noktalar önemli, kaporta, alt takım gibi bir birinden farklı konularda aklınıza gelen her türlü konuda bize ücretsiz danışabilirsiniz.

Yan tarafta da gördüğünüz noktalar, araçlarda baktığımız onlarca noktadan bir kaç tanesidir. Bu noktaların hiçbiri bir diğerinden daha değersiz değildir. Her biri bulunduğu, çalıştığı nokta itibariyle çok ama çok değerlidir. Eğer en önemlisi nedir diye karşımıza bir soru çıksa? önce güvenlik demeden geçmek istemeyiz.

Sertifikalı (Eğitimli) personellerimiz Bağcılar oto ekspertiz firmaları arasında ekonomik Bağcılar oto ekspertiz fiyatları ile 2018 yıllarını yine zirvede tamamlamıştır. Bağcılar Oto Ekspertiz dendiğinde ekonomik fiyatları ve kaliteden ödün vermeyen esnek yapılanmış kadromuzla müşterilerimizden gelen taleplere en hızlı şekilde cevap verebilecek kapasiteye ulaşmış bir firmayız.

Bağcılar oto ekspertiz firmasının, Bağcılar ve Güngören adres iletişim bilgileri için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Çünkü firmamız anlaşmalı onlarca yetkili şubesi bulunmaktadır. Sıkıntı yaşamayacağınıza kefiliz….

Güngören Araç Ekspertiz

Oto ekspertiz fiyatları için arayınız.

Telefon: +05324239042 Güngören Merter Mahallesi

Etiketler; Bağcılar Ekspertiz, Bağcılar oto ekspertiz, Bağcılar otomobil ekspertiz, Bağcılar araba ekspertiz, Bağcılar computest, Bağcılar Dyno, Bağcılar motor testi, Bağcılar Expertiz, Güngören Kaporta boya testi, Bağcılar Mekanik testi, Bağcılar Oto Expertiz, Bağcılar Araç ekspertiz, oto ekspertiz Bağcılar,

Tıkla ara  ; +90 532 423 90 42

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

Güngören Ekspertiz Hizmeti verdiğimiz Bölgeler;

100. YIL Oto ekspertiz, 15 TEMMUZ Oto ekspertiz, BAĞLAR Oto ekspertiz, BARBAROS Oto ekspertiz, ÇINAR Oto ekspertiz, DEMİRKAPI Oto ekspertiz, FATİH MAHALLESİ Oto ekspertiz, fatih oto ekspertiz, FEVZİ ÇAKMAK Oto ekspertiz, GÖZTEPE Oto ekspertiz, GÜNEŞLİ Oto ekspertiz, HÜRRİYET Oto ekspertiz, İNÖNÜ Oto ekspertiz, KAZIM KARABEKİR Oto ekspertiz, KEMALPAŞA Oto ekspertiz, KİRAZLI Oto ekspertiz, MAHMUTBEY Oto ekspertiz, Bağcılar MERKEZ Oto ekspertiz, Bağcılar SANCAKTEPE Oto ekspertiz, YAVUZ SELİM Oto ekspertiz, YENİGÜN Oto ekspertiz, YENİMAHALLE Oto ekspertiz, YILDIZTEPE Oto ekspertiz,

 

Güngören expertiz yapılan testler;
Oto Ekspertiz Testleri,
Motor Gücü Ölçüm,
Kaporta Boya Testi,
Fren Ölçüm Testi,
Süspansiyon Amortisör,
Yanal Kayma Tutuş,
Arıza Tespit Testi,
Motor Kulakçıkları,
Motor Yağ Kaçakları,
Şanzıman Kulakları,
Rot-Rotil Kontrolleri,
Ön Arka Balatalar,
Ön ve Arka Diskler,
Debriyaj Boşluğu,
Lastiklerin Durumu,
Yağ Hava Polen Filtre,
Egzoz Duman Kontrolü,
El Freni Çalışır Testi,
Debriyaj Hidrolik Testi,
Kavrama Kontrolü,
Benzin Depo Kontrolü,
Klima Gaz Kontrolü,

Yorum Kapat

Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?