Merter Oto Ekspertiz En yakın

  • Açık Ağustos 20, 2022
  • Begeniler

Merter Oto Ekspertiz En yakın

Güngören Oto Ekspertiz

Aldığınız İkinci El Araç Ne Kadar Sağlam?

 

Güngören Oto Ekspertiz Merkezi 

İkinci el araç alırken şüpheleriniz mi var? Beğendiğiniz araç şehir dışında ve gidemiyor musunuz? O zaman mobil oto ekspertiz hizmeti tam size göre!

Herkes sıfır araç alacak kadar zengin olmadığından ikinci el araç alırken ekspertiz de araç kadar önemlidir. Almak istediğiniz araç şehir dışındaysa, özelliklerinden sağlamlığından emin değilseniz mutlaka mobil ekspertizlerle aracın neyi var neyi yok öğrenmelisiniz.

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

Otoexper.net Oto Ekspertiz Merkezi

Merter Oto Ekspertiz

Ekspertiz denildiğinde ilk akla gelen emlak alırken yapılan değerleme oluyor. Ancak araç alırken de ekspertiz son derece önemlidir. Bu ekspertizler sayesinde alıcı için de satıcı için de güven ortamı oluşur. Tarafsız bir gözlem ve muayene sonucu aracın mevcut durumu ortaya çıkar.

Alıcı da gönül rahatlığıyla satın almak istediği ürünleri alır ve her iki taraf için de sorunsuz bir alışveriş deneyimi söz konusu olur.

Güngören Oto Expertiz

Mobil Oto Ekspertiz Sizin İçin Araçlara Baksın

Merter Oto Ekspertiz

Her zaman beğendiğiniz araç bulunduğunuz şehirde olmayabilir. Bu durumda mobil oto ekspertiz hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Böylece siz yerinizden kalkmadan, zaman kaybetmeden uzmanlarımız aracın yanına gider ve size yapılan muayene sonucu detaylı bir rapor verir. Siz farklı bir yerde olsanız bile kargoyla gönderilen rapor sonucuna göre aracın güncel durumunu öğrenebilirsiniz. Güvenilir bir çözüm olan Güngören oto ekspertiz hizmeti, hem zamandan hem de ekonomiden kazanmak istenmeyenlere uzman önerisi sunuyor.

Merter Oto Ekspertiz Garantili kontrol

Uzman ekip tarafından yapılacak olan çalışmalar sırasında her ayrıntıya dikkat edilmektedir. Araçlarda uygulanacak olan test ve incelemelerin tamamlanması ile birlikte hazırlanacak olan raporlar ile detaylı bilgi alınması sağlanmaktadır. Tarafsız şekilde gerçekleştirilecek olan çalışmalar ile tamamen güvenilir hizmet almanız için çalışılmaktadır.

2.el sektöründe bize güvenin yolda kalmayın yetkili ekspertiz raporu verelim. 2. El araç Alırken Yatırımınızı Riske Atmayın! Oto Ekspertiz Raporunda Profesyonel kadro Hizmetiyle Tanışın.

✅ Dyno Testi (Motor Performans Testi)
✅ Fren Testi
✅ Süspansiyon Testi
✅ Beyin (OBD) Arıza Testi
✅ Kaporta – Boya Kontrolü
✅ Şase Kontrolü
✅ Motor – Mekanik Kontrolü
✅ Araç İçi ve Dışı Detaylı Kontrol
✅ motor conta kaçak testi
www.Otoexper.net Ekspertiz Hizmeti ile Sizi ve Sevdiklerinizi Görünmeyen Risklerden Koruyun!
*Pazar Günleri Açığız

Merter Oto Ekspertiz

Bilgi ve Wp Konum için
0532 423 90 42 @ Güngören Oto Ekspertiz OtoExper.net

Güngören Ekspertiz

İkinci El Bahçelievler Araç Ekspertiz Kontrolleri

Merter expertiz

Oto Ekspertiz Kontrolleri

İkinci el araçlarda gerçekleştirilecek olan Güngören oto ekspertiz kontrolleri uzman teknisyenleri tarafından TSE garantili makine ve ekipmanlar ile yapılmaktadır. Detaylı şekilde gerçekleştirilecek olan kontrollerin ardından hazırlanacak olan raporlar sayesinde araca dair merak edebileceğiniz her türlü bilgiye ulaşmanız sağlanmaktadır. Bilgisayar kullanılarak gerçekleştirilecek olan işlemler en doğru bilgilere ulaşılmasını sağlamaktadır.

Araçlarda detaylı olarak yapılan incelemeler sayesinde hasar kaydı olup olmadığı veya araçta daha önce yapılmış olan parça değişimleri gibi pek çok farklı konuda bilgi alınması sağlanmaktadır. Güvenilir hizmet almak isteyenler için profesyonel tarafsız hizmet sunulmaktadır. İkinci el araçlarda özellikle güvenilir tercih yapmak isteyenler için Güngören oto ekspertiz hizmetleri uzman teknisyenler tarafından yapılacak kontroller ile sağlanmaktadır.

Kaliteli Araç Kontrol

Merter Oto Ekspertiz

En İyi Güngören Oto Ekspertiz Hizmeti ✓

Güngören Ekspertiz

Güngören Oto Ekspertiz Fiyatları

Uygun fiyat seçenekleri ile hizmet almak isteyenler yapılan incelemelerin kapsamına göre belirlenmiş olan fiyatlar ile bütçelerine uygun hizmet alabilirler. Bahçelievler’de gerçekleştirilen çalışmalar ile bu alandaki taleplerinizi en kısa sürede karşılanmaktadır. Tamamen güvenilir hizmet sunabilmek adına uzman ekip tarafından yapılacak olan çalışmalar sırasında her ayrıntıya dikkat edilmektedir.

Profesyonel şekilde gerçekleştirilecek olan Güngören araç ekspertiz çalışmaları kısa sürede tamamlanmaktadır. Belirlenmiş olan tarih ve saatte aracı getirmeniz halinde detaylı şekilde yapılan incelemelerin ardından hazırlanacak olan rapor üzerinden istediğiniz bilgilere ulaşmanızı sağlamaktadır. Tamamlanan çalışmaların ardından rapor kısa sürede teslim edilmektedir. Pazar günü oto ekspertiz, hafta sonu oto ekspertiz hizmetleri için arayınız.

Güngören Oto Ekspertiz

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

Merter Oto Ekspertiz

  • Obd  Cihaz ile Aracın Elektronik Hataları kontrolü
  • Lift üzerinde Alt Motor Kontrolleri,
  • Lift üzerinde Ön Takım Boşluk Kontrolleri,
  • Kaporta Kontrolü,
  • Boya Kontrolü,
  • Fren Testi,
  • Süspansiyon Testi,
  • Yanal Kayma Testi,
  • Lift Üzerinde Yürüyen Aksam Kontrolleri,
  • Lastik hava ve yeterlilik Testi, Akü Güç testi ,
  • İç Ekspertiz kontrolü,
  • Dış ekspertiz kontrolü,
  • Kaporta Değişen Kontrolleri,
  • Mekanik Durum ve Mekanik Aksamları Kontrolü,
  • DYNO Motor Testi,
  • Conta testi, HO2 isteğe bağlı Aracın Motor Kapağında ağır Hasar kontrolu,
  • Güngören Ekspertiz

Tıkla ara  ; +90 532 423 90 42

Güngören ekspertiz fiyatları çok uygun fiyatlarla, garantili ekspertiz imkanlarını sizlere sunuyor.

Bakırköy oto ekspertiz fiyatlarımızı öğrenmek için ARAYINIZ.

Merter Oto Ekspertiz

www.otoexper.net

Güngören Oto expertiz Fiyatları

Expertiz Nedir?

Expertiz kelimesi Fransızcadan gelen bir kelimedir. Kökü expert kelimesinden gelmektedir. Günlük hayatımıza ise eksper olarak giren kelimenin anlamı ise belli bir alanda bilgi sahibi olan kişi anlamına gelmektedir. Otomobil dünyasında ise özellikle 2.el piyasasında oto ekspertiz otomobil ustalarının teknik cihaz ve ekipmanlarla otomobilleri detaylı incelemeleri bu inceleme sonrasında ise otomobilin durumu ile ilgili bilgi sunması anlamına gelmektedir.

 

Oto ekspertiz işleminde aracın geçmişinden yakın geleceğe kadar çıkarabilecek tüm sorunları detaylı olarak raporlandırılmaktadır. Yapılan kazaları, değişen parçalar, boyanan yerler gibi geçmişten gelen tüm sıkıntılar raporlanırken mekanik anlamda da bozuk olan yerlerin tespiti yapılmakta ya da bozulabilecek değişmesi gereken kısımlar raporlanmaktadır.

 

Güngören ekspertiz olarak 2. El araçların incelemelerinde en ince ayrıntıya kadar her noktaya dikkat ederek büyük bir titizlikle çalışmaktayız. Aldığınız raporla araba satışlarınızı rahatlıkla yapabilmektesiniz. Son model cihazlarla yaptığımız incelemeler sonrası araçla ilgili tüm detay bulgular rahatlıkla raporlandırılmaktadır.

Ekspertiz İşlemi Nasıl Yapılmaktadır?

Uzman ekip ile sizlere en iyi hizmeti veriyoruz. 2.el araba satış ilanlarında sıklıkla gördüğünüz ibarelerden birisi “bayandan az kullanılmış” diğeri ise “doktordan yeni” gibi ifadelerdir. Bunlar satış anlamında günümüzde pek bir ifadesi olmayan içi boş kalan cümlelerdir diyebiliriz. Günümüzde ilerleyen teknoloji le birlikte araba satışlarında da bazı değişen durumlar oldu. Bunlardan biri ise arabaların checkup yaptırılabilir duruma gelmesidir. İlanda dilediğiniz ifadeyi kullanabilirsiniz artık Bakırköy araç ekspertiz şubemize geldiğinizde araçta neler var neler yok hepsi rapor halinde sunulmaktadır.

Bu işlemin nasıl yapıldığına geldiğimizde ise kademe kademe bir işlem uygulanmaktadır. İlk olarak araç motor testine alınmaktadır. Motorun gücü ile birlikte yıpranma durumu ve aşınma gibi durumları tespit edilmektedir. Bir sonraki bölümde aracın boyanması, kaporta ve değişen parça durumları, kazasının olup olmadığı gibi detay incelemeleri yapılmaktadır.

 

Bir sonraki bölümlerde yol simülasyonu, farklı ölçümlerle motoru gücü test edilir, aracın aktarma bölümlerinde meydana gelen sürtünmeler, tekerlek ölçümleri, şanzıman ölçümleri gibi detaylara bakılmaktadır.

OtOExper.net Profesyonel Ekip

Merter Oto Ekspertiz

Tüm personelimiz sürekli olarak eğitimden geçmekte ve sertifika almaktadır.

Kaliteli Cihazlar

Tüm cihazlarımız üretimden teslim aşamasına kadar kontrol edilir ve TSE belgelidir.

Kaliteli Hizmet

Sizler için her zaman en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyor ve sektörde öncü olarak hizmet veriyoruz.

BİZ KUSURA BAKIYORUZ. OTOEXPER.NET

Ekspertiz Raporunda Yer Alan Detaylar

Bir aracın ekspertiz raporunda yer alan bilgiler içerisinde motor durumu, boyalı alanların işaretlemeleri, yol simülasyon bilgileri, mekanik aksanı, tekerlerin durumu gibi araca ait olan tüm bilgileri bulabilmektesiniz.

 

Satışı yapılmak istenilen araçla ilgili bilmeniz gereken ne varsa bu raporla elde edebilmektesiniz. Bu nedenle satış ilanlarında yer alan kazasız, boyasız, değişen parça yok gibi ifadelere kanmadan ekspertiz raporunu istediğiniz zaman tüm bu ifadelerin içini doldurmuş olmaktasınız.

Ekspertiz Raporu Nasıl Alınmakta?

İstanbul gibi büyük şehirlerde araç almak çoğu zaman zor olabilmektedir. Trafiğin en yoğun yaşandığı illerin başında gelmesinin yanı sıra irili ufaklı pek çok kaza gün içerisinde meydana gelmektedir.

 

Bu durumda da 2.el araç almak isteyenler geçmiş zamanlarda oldukça zorlanmaktaydılar. İlanlarda yazılı olan her bilgiye kayıtsız şartsız inanmak durumunda kalmaktaydılar.

 

Günümüzde ise satın almak istediğiniz aracı Bakırköy araç ekspertiz belgesi almak için firmamıza getirdiğiniz takdirde kısa süre içerisinde araçla ilgili bilmeniz gereken her detayı öğrenebilmektesiniz. Gönül rahatlığı ile aracı satın alabilirsiniz bu belğe ile.

Oto ekspertiz fiyatları için arayınız.

Merter Oto Ekspertiz

Telefon: +05324239042 Güngören Merter Ekspertiz.

 

Etiketler; Güngören Ekspertiz, Güngören oto ekspertiz, Güngören otomobil ekspertiz, Güngören araba ekspertiz, Güngören computest, Güngören Dyno, Güngören motor testi, Güngören Expertiz, Güngören Kaporta boya testi, Güngören Mekanik ekspertiz, Güngören Oto Expertiz, Güngören Araç ekspertiz, oto ekspertiz Güngören,

 

Merter Araç Ekspertiz,  Merter Oto Ekspertiz, Merter Araç Expertiz, Veli efendi oto ekspertiz, Haznedar Araba checkup, Merter computest 

Tıkla ara  ; +90 532 423 90 42

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

Zeytinburnu Ekspertiz Hizmeti verdiğimiz Bölgeler;,

 

Güngören expertiz yapılan testler;
Oto Ekspertiz Testleri,
Motor Gücü Ölçüm,
Kaporta Boya Testi,
Fren Ölçüm Testi,
Süspansiyon Amortisör,
Yanal Kayma Tutuş,
Arıza Tespit Testi,
Motor Kulakçıkları,
Motor Yağ Kaçakları,
Şanzıman Kulakları kontrol,
Rot-Rotil Kontrolleri,
Ön Arka Balatalar,
Ön ve Arka Diskler,
Debriyaj Boşluğu,
Lastiklerin Durumu,
Yağ Hava Polen Filtre,
Egzoz Duman Kontrolü,
El Freni Çalışır Testi,
Debriyaj Hidrolik Testi,
Kavrama Kontrolü,
Benzin Depo Kontrolü,
Klima Gaz Kontrolü,

Merter Oto Ekspertiz

 

Oto ekspertiz çalışmaları en kısa süre içinde tamamlanır…

  • Motorun kontrol edilmesi
  • Motor alt kontrolleri
  • Elektrik, iç donanım ve akşamların kontrol edilmesi
  • Boyalı mı? Kazalı mı gibi kontrollerin araç kasası üzerinden yapılması
  • Ve çok daha fazlası…
  • OTOEXPER.NET Mobil Ekspertizle İkinci El Araçlar Güvende.Güngören Oto Ekspertiz,Pazar günü Açık EkspertizHafta Sonu Açık oto Ekspertiz,
    ARAÇ ALIM SATIM İŞLEMİ OLMADAN EVVEL MUTLAKA OTOEXPER.NET FİRMASINDA HER ARAÇ OTO EKSPERTİZE GÖTÜRÜLMELİ VE ARAÇTA OLAN BÜTÜN SORUNLAR RAPORLANMALIDIR.

Full Paket ekspertiz (500 TL)

Kilometre Sorgulaması

  • Kilometre Sorgulama

Kaporta ve Boya Ekspertiz

  • Değişen Kontrolleri
  • Boyalı Parça Kontrolleri
  • Lokal Boya Kontrolleri
  • Ön Şase Kontrolleri
  • Arka Şase Kontrolleri
  • Ön Şase Alt Kontrolleri
  • Arka Şase Alt Kontrolleri
  • Podya Kontrolleri
  • Marşpiyel Kontrolleri
  • Tavan Kontrolleri
  • Direk İç Kontrolleri
  • Parça Tespiti

Motor ve Mekanik Kontroller

  • Soğutma suyu hortumları
  • Klima boruları kaçak
  • Motor ısı, ses ve izolasyon
  • Radyatör klima suyu
  • Sağ ve sol kule bilyaları
  • Yağ seviyesi kontrolleri
  • Hidrolik direksiyon yağı
  • Enjektör kontrolü
  • Akü kontrolü
  • Fren hidroliği kontrolleri
  • Motor genel durum raporlaması
  • Motor elektrik tesisatı ve kabloları
  • Motor yağı ve sızdırmazlık
  • Turbo genel durum kontrolleri
  • Soğutma fanları kontrolleri
  • Yakıt sızdırmazlık kontrolleri
  • Hidrolik direksiyon boru kaçakları
  • Görünen kayış kontrolleri
  • Antifriz ölçümü
  • Motor ses kontrolü
  • Antifriz ve motor suyu kontrolü
  • Hidrolik direksiyon
  • Yağ seviye kontrolü
  • Soğutma fanları kontrolü
  • Radyatör paneli kontrolü
  • Hava filtresi kontrolü
  • Yağ Soğutucu kontrolü
  • Direksiyon kutusu Kontrolü
  • Egzoz Sistemi Kontrolü
  • Yakıt Deposunu
  • Yakıt Hortumları

Mekanik Alt Kontroller

  • Fren Balatalıları
  • Arazi Şaft Genel Durumu
  • Arazi Şanzımanı Sızdırmazlık
  • Rot Kolu ve Rot Başı
  • Motor Muhafaza
  • Fren Hortumları
  • Torsiyon Burç ve Denge Kolları
  • Egzoz Sistem Kaçakları
  • Yaylar ve Amortisörler,
  • Ask Körükleri ve Rot Kolu
  • Aks Kontrolleri
  • Şanzıman Vites Seçici Tertibatı Boşluk Kontrolü
  • Arka Diferansiyel Boşluk ve Yağ Sızdırmazlık
  • Taban Plastik Bakalitleri
  • Motor ve Şanzıman Alt Takozlar
  • Yağ Sızdırmazlık
  • Ön Diferansiyel
  • Direksiyon Kutusu Yağ Sızdırmazlık
  • Motor Yağı Sızdırmazlık
  • Klima Kompresörü ve Yağ Sızdırmazlık
  • Fren Borusu
  • El Freni Halatları
  • Diferansiyel Transmisyon Mili ve Takoz
  • Yakıt Deposu ve Hortumları
  • Alt Gövde Yürüyen ve Ön Takımda Görünen Tüm Durumlar
  • Alt Muhafaza
  • Çürüme ve Paslanma
  • Davlumbazlar
  • Fren Disk Kontrolleri
  • Krank Keçesi Yağ Sızdırmazlık
  • Klima Komprosör Kontrolü
  • Motor Karteri Yağ Sızdırmazlık
  • Şanzuman Karteri Yağ Sızdırmazlık
  • Ön Takım Kontrolleri
  • Ön Taşıyıcı Panel
  • Stepne Kontrolü
  • Şaft Kontrolü
  • Motor Yağ Sızdırmazlık
  • Şanzuman Yağ Sızdırmazlık
  • Traves Kontrolü
  • Helezonlar Kontrolleri
  • Alt Darbe Kontroller

Dinamometre ( DYNO ) Testi

  • Motor tork belirleme
  • Motor beygir belirleme (KW)
  • Turbo basınç ölçümü
  • Motor güç aktarma
  • Şanzıman aktarma organları kontrolleri
  • Vites geçiş kontrolleri

Amortisör Testi

  • Amortisör hava basınç
  • Amortisör yağ basınç
  • Amortisör bağlantı
  • Amortisör uyumluluk
  • Denge çubukları
  • Amortisör mili
  • Sabit askı
  • Serbest askı
  • Taşıyıcı amortisörlerin ölçümü

Fren Testi

  • Fren balataları
  • El freni
  • Servis freni
  • Fren basınç
  • Fren uyumluluk
  • Fren merkez basınç
  • Fren genel durum
  • Fren diski
  • Bağlantı noktaları

Yanal Kayma Testi

  • Rot Ayar Kontrolleri
  • Ön Takım Kontrolü
  • Aks Ölçümü

Test Sürüşü

  • Direksiyonda Oluşan Tiremeler
  • Debriyaj Kavrama Kontrolleri
  • Araç İçi Ses Kontrolleri
  • Ani Hızlanma Testi
  • Ani Durma Testi
  • Rölanti Testi

İç Ekspertiz

  • Ayarlanabilir Koltuk
  • Arka Koltuk Ekran Kontrolü
  • Arıza Işık Lambası
  • Ayna Motor Kontrolü
  • Çakmaklık
  • Dikiz Aynası
  • Direksiyon Simiti
  • Direksiyon Simiti Tuşları
  • Döşeme Deformasyon
  • El Freni
  • Emniyet Kemeri Kontrolü
  • Gösterge Paneli
  • Güneşlikler
  • İç Aydınlatma
  • Klima Izgaraları
  • Klima Test
  • Klima Tuşları
  • Radyo – Teyp Kontrolü
  • Tavan Döşeme
  • Torpito Kontrol
  • Tuş Takımı
  • Gösterge Paneli
  • Pedal Lastikleri
  • Bagaj İçi Genel Durum,
  • Pazar Günleri de Açığız!

Dış Ekspertiz

  • Antel
  • Araç Logo
  • Arka Silecekler
  • Arka Stpotlar
  • Camlar
  • Ezik ve Çizik
  • Far Yıkama
  • Jantlar
  • Kapı Kilit Kontrolü
  • Kapı Kolları
  • Lastikler
  • Merkezi Kilit Sistemi
  • Ön Farlar
  • Ön Panjur
  • Ön Silecekler
  • Ön Sinyal
  • Ön Sis Farları
  • Park Sensörü
  • Plaka Aydınlatma
  • Plaka Kontrol
  • Sunroof – Açılır Cam Tavan
  • Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

OBD Beyin Testi

  • ABS, ESP, ASR vb. Güvenlik Sistemlerinin Kontrolleri
  • Airbag (Hava Yastığı) Arızaları
  • Basınç Düğme Devre Hatası
  • Bağlantı Soketi Hastası
  • Devre Hatası
  • Motor Elektronik Aksamı Testi
  • ABS Fren Sistemi Arızaları
  • ABS Hidrolik Pompa Motoru Devre Hatası
  • ABS Giriş Valf Sargısı
  • ABS Çıkış Valf Sargısı
  • ABS Hidrolik
  • Çeşitli Arıza Kodları
  • Silecek Ön – Arka Motor
  • Hata Kodları Okuma ve Silme
  • Klima Arıza Kontrolleri
  • Şanzıman Hata Kontrolleri
  • Merkezi Elektronik
  • Direksiyon Elektroniği

Bilgisayardan Şase Numarası Sorgulama

  • Bilgisayar İle Şase Numarası Sorgulaması
  • Ruhsat İle Şase Numarası Eşleştirme
  • Araç Üzerinde Şase Numarası Eşleştirme

Dosya Sorgulama + ÜCRET ALINMAKTADIR. 

  • Vergi Borcu Sorgulama
  • HGS Borç Sorgulama
  • OGS Borç Sorgulama
  • TüvTürk Muayene Sorgulama
  • İspark Borç Sorgulama
  • Trafik Cezası Sorgulama
  • www.otoexper.net

Yorum Kapat

Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?